GBBL INTERN

 

 

 

 

 

Referendum 22 november

Referendumcommissie geïnstalleerd (15-09-2017)

referendum

Op 22 november kunnen de inwoners van Landgraaf zich tijdens het gemeentelijk referendum uitspreken over de toekomst van de gemeente. Over de manier waarop iedereen zijn of haar stem kan laten horen, volgt binnenkort nog veel informatie.

Een onafhankelijke commissie adviseert de gemeenteraad over de vraagstelling en bewaakt de communicatie vanuit de gemeente over het referendum. Tijdens de gemeenteraadsvergadering van donderdag 14 september is deze referendumcommissie geïnstalleerd. De drie leden zijn Karin van den Berg, Harrie van Beers (voorzitter) en Chris Kuikman.

Karin van den Berg is manager public affairs bij de gemeente Tilburg en voorzitter van de Rekenkamercommissie van een aantal gemeenten. Harrie van Beers is oud-burgemeester van Margraten en tegenwoordig directeur-bestuurder van Rolduc. Chris Kuikman is oud-gemeentesecretaris van Kerkrade en oud-inwoner van Landgraaf.

  

Op de foto: Chris Kuikman en Harrie van Beers (rechts). Karin van den Berg (kleine foto) was verhinderd bij de installatie.