GBBL INTERN

 

 

 

 

 

Gezamenlijke Burger Belangen Landgraaf | Investeringsagenda oppositie weggestemd in raad.
4573
post-template-default,single,single-post,postid-4573,single-format-standard,do-etfw,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Investeringsagenda oppositie weggestemd in raad.

Klik op de artikelen voor een vergroting.

De Landgraafse oppositie heeft een inversteringsagenda ingediend en de provincie is bereid die te steunen. Voorwaarde is wel dat de fusie Heerlen-Landgraaf tot stand komt. College heeft ook een eigen investeringsagenda (met verrassend veel overeenkomsten), die in de begrotingsvergaderingen zal worden besproken. Investeringen voor Landgraaf uiteraard. Voorstel oppositie kreeg geen meerderheid, met name vanwege de koppeling met de herindeling.