GBBL INTERN

 

 

 

 

 

Verkiezingscampagne afgesloten

 

Op 24 feb hebben wij onze verkiezingscampagne in Op de Kamp opgestart met een gezamenlijke actie van onze drie lijsten. Na winkelcentrum Waubach, winkelcentrum Schaesberg, marktdag Waubach en marktdag Schaesberg werd de laatste keer weer Op de Kamp bezocht. Vandaag op 19 maart werd de campagne besloten met het overplakken van onze driehoeksborden. Compliment voor de plakkers, die dit in de avondkou hebben gedaan.

In heel Landgraaf staan zestig driehoeksborden van GBBL; daarnaast nog 4 karren met reclame en vier plekken met gevelreclame of grote doeken. Verder nog 4 grote advertenties in de Landgraafkoerier. Heel wat flyers zijn in de brievenbussen beland, ingeworpen door de vele vrijwilligers en het belangrijkste is dat er met veel mensen gesproken is over ons Landgraaf. Het sterkt ons in de mening dat we er alles aan hebben gedaan voor een goede uitslag op 21 maart.

MAAK GEBRUIK VAN UW STEMRECHT EN STEM LOKAAL IN HET STEMLOKAAL: LIJST 2. LIJST 4 of LIJST 11.