GBBL INTERN

 

 

 

 

 

Afscheid van Gemeenteraad

Tien raadsleden keren niet meer terug in de raad, waaronder twee GBBL’ers.

Twee zeer gewaardeerde GBBL’ers namen vanavond afscheid van de gemeenteraad Landgraaf.

Leo Extra was meer dan 25 jaar raadslid en maakte GBBL vanaf het begin mee. Leo, de stille kracht van GBBL, kreeg altijd veel stemmen bij verkiezingen, want hij stond altijd klaar voor de burgers, die hulp nodig hadden. Hij bemande het spreekuur, zorgde voor attenties en legde bezoekjes af namens GBBL. Gelukkig heeft Leo medegedeeld met deze activiteiten nog een tijdje door te gaan, maar niet meer als raadslid. Onze dank is groot en we hopen dat Leo nog vele jaren in goede gezondheid mag blijven.

Andy Dritty is ook al 16 jaar actief voor GBBL; eerst 4 jaar als fractie-assistent, daarna 8 jaar als wethouder en de laatste 4 jaar als raadslid en fractievoorzitter. Zijn kwaliteiten zijn bekend en het is een gemis voor de raad of het college dat hij niet meer beschikbaar is. Gelukkig heeft ook Andy toegezegd nog binnen GBBL actief te blijven, al is het meer op de achtergrond. Wij wensen hem veel geluk met zijn werk en zijn gezin, waar overigens binnenkort een telg aan wordt toegevoegd.