GBBL INTERN

 

 

 

 

 

Opening Bert Janssen Park

Op 26-10 werd het Bert Janssen Park officieel geopend. Ter nagedachtenis aan deze geliefde oud-burgemeester die in augustus 2017 overleed.

Opening Bert Janssen Park

Landgraaf eert de overleden oud-burgemeester Bert Janssen door een park naar hem te vernoemen. Bert Janssen was tussen 1993 en 2010 burgemeester van Landgraaf. Bert Janssen overleed op 9 augustus 2017 na een ziekbed. De oudburgemeester van Landgraaf en eerder van Waspik en Echt, is 71 jaar geworden.Burgemeester Raymond Vlecken opnende het park. Het ‘Bert Janssen Park’ is de groene verbinding tussen de wijken Abdissenbosch, Namiddagse Driessen en Parkheide. Het park van ongeveer 300 bij 90 meter wordt begrensd door de Europaweg-Noord, de Veeweg, Driessenstraat en De Tichel. Centraal in het park liggen enkele wandelwegen die de gebieden eromheen verbinden.Beleef je omgeving. Omroep Landgraaf. Thuis in Parkstad.

Geplaatst door Omroep Landgraaf op Woensdag 31 oktober 2018