GBBL INTERN

 

 

 

 

 

Delano gaat de fractie verlaten na de verkiezingen

๐—ฃ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜ | ๐—ฅ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฑ๐˜€๐—น๐—ถ๐—ฑ ๐——๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ผ ๐—Ÿ๐—ฎ๐—ป๐—ธ๐—ต๐—ผ๐—ฟ๐˜€๐˜ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐˜ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฝ๐—ท๐—ฒ ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜‚๐—ด

Delano Lankhorst, 23 jaar en inmiddels bijna 4 jaar raadslid heeft ervoor gekozen om zich niet prominent verkiesbaar te stellen voor een volgende raadsperiode. Aanvankelijk stond hij op plek 2 van de lijst Nieuwenhagen. Hij zal daarentegen achteraan aansluiten, op plek 22.

Delano heeft zich in de afgelopen 4 jaar ingezet voor de Landgraafse samenleving en sterk gemaakt voor de verjonging binnen de partij en de Landgraafse politiek. Helaas is de factor tijd en energie hetgeen wat hem heeft doen besluiten om niet nog een termijn van 4 jaar te bekleden. Hij kan zijn politieke functie immers niet meer combineren met investering die hij doet in zijn eigen bedrijf โ€˜BronzGreenโ€™. Ook wil Delano zich meer richten op zijn eigen gezondheid, zijn vriendin, familie en vrienden.

Delano zal echter de politiek niet helemaal uitzwaaien en geeft zelf aan op de achtergrond betrokken te blijven. Plek 2, die aanvankelijk gereserveerd was voor een jong en ambitieus persoon, zal worden ingenomen door nieuwkomer Indra Hoesen.

โ€˜โ€˜๐˜๐˜ฌ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฃ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ด๐˜ด๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ญ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ญ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ด ๐˜ณ๐˜ข๐˜ข๐˜ฅ๐˜ด๐˜ญ๐˜ช๐˜ฅ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ถ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต๐˜ถ๐˜ช๐˜จ๐˜ฅ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ช๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ข๐˜จ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฃ ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜“๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜จ๐˜ณ๐˜ข๐˜ข๐˜ง๐˜ด๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ. ๐˜š๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ด ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ป๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜”๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฑ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฎ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฌ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ป๐˜ฆ. ๐˜๐˜ฌ ๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ง ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ต๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜“๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜จ๐˜ณ๐˜ข๐˜ข๐˜ง๐˜ด๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ, ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ. ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ด๐˜ต? ๐˜ž๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ป๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ณ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต. โ€œ Aldus Delano.