GBBL INTERN

 

 

 

 

 

 

Politieke interesse

Bent u geïnteresseerd in de politiek of zou u graag eens een oriënterend gesprek willen hebben over de taken van raadsleden, fractieassistenten, de politiek in Landgraaf en de mogelijkheden die politiek Landgraaf u te bieden heeft? Neem dan vrijblijvend contact op met onze fractievoorzitter(s) (fractievoorzitters@gbbl.nl)

Tip de fractie

Zijn er in uw wijk punten die de aandacht van de GBBL behoeven? Spelen er in Landgraaf belangrijke zaken waarvan de GBBL op de hoogte zou moeten zijn? Schroom dan niet en tip onze fractie! U kunt een mail sturen naar onze fractievoorzitter(s) (fractievoorzitters@gbbl.nl) of het algemene mailadres (info@gbbl.nl)

Serviceteam

Heeft u een speciale vraag? Om de drempel tussen politiek en u, de burger, kleiner te maken hebben wij een speciaal serviceteam voor u klaarstaan. Dit serviceteam zal uw vragen oppakken en verder doorgeleiden wanneer nodig. Op de pagina Serviceteam GBBL kunt u meer informatie vinden over het team.

Voor dringende vragen kunt u ons bereiken via de e-mail van de fractie (info@gbbl.nl) of het bestuur (bestuur@gbbl.nl). Ook kunt u telefonisch contact opnemen met +31 (045) 532 43 45 of een brief sturen t.a.v. Secretaris GBBL, Beneluxstraat 44, 6372 AZ Landgraaf.