GBBL INTERN

 

 

 

 

 

Gezamenlijke Burger Belangen Landgraaf | Contacteer onze partij!
3067
page-template-default,page,page-id-3067,do-etfw,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Contacteer onze partij!

Politieke interesse

Bent u geïnteresseerd in de politiek of zou u graag eens een oriënterend gesprek willen hebben over de taken van raadsleden, fractieassistenten, de politiek in Landgraaf en de mogelijkheden die politiek Landgraaf u te bieden heeft? Neem dan vrijblijvend contact op met onze fractievoorzitter Andy Dritty (a.dritty@gbbl.nl)

Tip de fractie

Zijn er in uw wijk punten die de aandacht van de GBBL behoeven? Spelen er in Landgraaf belangrijke zaken waarvan de GBBL op de hoogte zou moeten zijn? Tip onze fractie. U kunt een mail sturen naar onze fractievoorzitter Andy Dritty (a.dritty@gbbl.nl) of het algemene fractie adres (fractie@gbbl.nl)

Ombudsteam

Heeft u een speciale vraag? Om de drempel tussen politiek en u, de burger, kleiner te maken hebben wij een speciaal ombudsteam voor u klaarstaan. Dit ombudsteam zal uw vragen oppakken en verder doorgeleiden wanneer nodig. Op de pagina Ombudsteam GBBL kunt u meer informatie vinden over het team.

Voor dringende vragen kunt u ons bereiken via de e-mail van de fractie (info@gbbl.nl) of het bestuur (bestuur@gbbl.nl). Ook kunt u telefonisch contact opnemen met +31 (0)6 14 48 78 78 of een brief sturen t.a.v. Secretaris GBBL, Gravenweg 62, 6374 BB Landgraaf.