GBBL INTERN

 

 

 

 

 

Gezamenlijke Burger Belangen Landgraaf | LOKAAL-LIMBURG
7209
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-7209,do-etfw,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
VOORTDUREND OP ZOEK NAAR KLEINSCHALIGHEID EN DE MENSELIJKE MAAT

MET ELKAAR SAMENWERKEN ZONDER AANTASTING VAN DE EIGEN IDENTITEIT

SAMEN OPTREKKEN ALS ÉÉN (PARAPLU)PARTIJ MET ALS MOTTO: EENHEID IN VERSCHEIDENHEID

LOKAAL-LIMBURG

DELANO IN PROVINCIALE STATEN

Wie sjoën ôs Limburg is. Een prachtige provincie waarin veel kansen liggen. Een rijke historie, prachtig landschap en een nieuwe economische motor. Limburg is volop in ontwikkeling. Graag wil ik, als jonge Limburger, mijn bijdrage leveren aan deze ontwikkeling. Het nóg aantrekkelijker maken van onze provincie voor de nieuwe generatie en een balans creëren met de ouderen.

 

Naast mijn raadslidmaatschap voor GBBL in de dynamische gemeente Landgraaf wil ik ook uw belangen behartigen in Provinciale Staten. Onderwerpen die weliswaar van andere aard zijn, maar toch direct invloed hebben op de gemeente. Met een jonge frisse insteek de juiste keuzes maken en werken aan ‘hét Limburg van de toekomst’.

 

LOKAAL-LIMBURG is een platform van onafhankelijke partijen uit heel Limburg. Wij werken met het lokale gedachtegoed. Niet van boven naar beneden, maar van beneden naar boven. Niet persé links of rechts, maar juist gericht op lokaal belang. Dat maakt ons sterk. Zo kunnen wij gerichte keuzes maken met oog op de kleinschaligheid en de menselijke maat. Kiezen voor onafhankelijkheid, dat is LOKAAL-LIMBURG.

 

Meer weten over LOKAAL-LIMBURG?

Kijk op onze site www.LOKAAL-LIMBURG.nl

 

Laat uw stem niet verloren gaan. Kies voor lokale kwaliteit in de provinciale besluitvorming.

Stem op Delano Lankhorst, lijst 2 nummer 2

HET KAN

EN MOET

ANDERS

EEN STEM OP LOKAAL-LIMBURG, IS EEN STEM OP U ZELF!