GBBL INTERN

 

 

 

 

 

Afbeelding3

Bert IJntema

Fractieassistent

IBA

Inburgering

Duurzaamheid en nieuwe energie

Toerisme

Evenementen

Slot Schaesberg

Mobiliteit

Mijn naam is Bert IJntema. Ik ben 32 jaar en ben sinds 2014 woonachtig in de wijk Schaesberg. Vanaf 2016 ben ik actief als fractie-assistent binnen de GBBL.

 

Doordat gemeenten steeds vaker moeten/willen fuseren wordt de afstand tot de burger alsmaar groter. Als geld de noodzaak zou zijn tot fusie zou dit niet ten kostte moeten gaan van deze prachtige gemeente en de gemeentes om ons heen. Ieder met zijn/haar eigen inzichten en expertises. Wanneer we problemen in deze regio groots willen aanpakken zullen we actiever moeten samenwerken met meerdere gemeentes waar dit ook bij speelt. We moeten dus geen partij kiezen door te fuseren met 1 gemeente en andere gemeentes het maar laten uitzoeken.

 

Wat mij dus aanspreekt binnen deze partij is de betrokkenheid richting burger. Door direct in gesprek te gaan weet je wat leeft onder de mensen en waar op dat moment behoefte aan is. Door de lijnen kort te houden hou je overzicht en krijg je grip op de situaties die ontstaan. Je weet dus wat leeft onder de burger in de gemeenten. Mocht u vragen hebben betreffende zaken bij u in en rond de buurt. Stel deze dan gerust via het ombudsteam bij ons op de website! Gehoord worden dat is wat echt telt!