GBBL INTERN

 

 

 

 

 

imageedit_16_5092372477

Patrick Mevissen

Raadslid

RD4

ISD BOL

Evenementen

Financiën

Participatiewet

Sociale werkvoorziening

Accommodaties

Arbeidsmarktbeleid

Sport

Economie

Ik ben gehuwd met Cherie en wij hebben twee dochters, Meggie en Jessie. Sinds 1988 ben ik werkzaam, aan de administratieve kant van de energiewereld, bij Limagas, Mega Limburg, Essent en nu bij Enexis.

 

In 1991 ben ik lid geworden van de lokale partij BBL (voorloper van GBBL). Waarom een lokale partij? BBL spraak mij aan omdat deze partij midden in de Landgraafse samenleving staat en een onafhankelijke politiek koers vaart. Na enkele jaren actief te zijn geweest als bestuurslid en commissielid ben ik in 1998 gekozen als raadslid. In de eerste jaren was voor mij Financiën het aandachtsgebied. Later zijn daar jongeren-, sport-, evenementen, subsidie-, accommodatie- en armoedebeleid nog bijgekomen. In de raadsperiode 2010-2014 ben ik met veel plezier fractievoorzitter geweest. Ook in de komende periode zal ik mij voor 100% inzetten om het wel en wee van de Landgraafse burger zo goed mogelijk te behartigen. Indien u een vraag heeft of advies wenst, aarzel niet en neem contact met mij op. Dit kan zowel telefonisch als via de mail.

 

Naast het raadswerk ben ik als bestuurslid actief bij de Belangenverenging d’r Bösch en als coördinator meisjes en dames voetbal bij UOW ’02.