GBBL INTERN

 

 

 

 

 

imageedit_35_6010229140

Roger Huntjens

Plv. fractievoorzitter & raadslid

RUD

Personeel en organisaties

Financiën

Economie

Jeugdbeleid & jeugdzorg

WMO/ouderenbeleid en ouderenzorg

Onderwijs

Mag ik mij voorstellen: Roger Huntjens, 48 jaar, geboren en getogen in Waubach en inmiddels alweer 19 jaar woonachtig in Nieuwenhagen met mijn vrouw Lian en onze dochter Isabeau. In het dagelijkse leven ben ik concerncontroller bij een gemeente in Parkstad, waardoor ik goed op de hoogte ben bij het beoordelen ambtelijke stukken, hetgeen mijn werk als Raadslid goed van pas komt. Naast mijn werk als concerncontroller en raadslid ben ik ook werkzaam in mijn eigen belasting en advieskantoor, waar ik ook regelmatig minder bedeelden en verenigingen pro deo help met fiscale problemen.

 

Naast mijn werk ben ik een een echt verenigingsmens en zeer actief in het Landgraafse en Limburgse carnaval. Daardoor ben ik zeer betrokken in de Landgraafse gemeenschap en zet ik mij hiervoor dan ook graag in. Als Raadslid probeer ik de politiek en de burgers op een betrouwbare en respectvolle wijze met elkaar te verbinden.

 

Inmiddels ben ik al 19 jaar actief binnen de GBBL als fractielid, penningmeester en sinds verleden jaar zomer ook als raadslid. Graag wil ik mij voor jullie de komende jaren blijven inzetten.

 

Lidmaatschappen:

  • Lid van C.V. Ieere Road de Sjweegelsoppers
  • Lid van de Heemkunde Vereniging Landgraaf
  • Lid van Tennisvereniging UoW
  • Bestuurslid van de Stichting Landgraaf Optoch
  • Bondsbestuurder van de Bond Carnavalsverenigingen Landgraaf (BCL)