GBBL INTERN

 

 

 

 

 

imageedit_25_3639786716

Sven Meijer

Fractieassistent

Openbare orde en veiligheid

Toezicht en handhaving

Duurzaamheid en nieuwe energie

Afval RD4

Evenementen

Kunst en cultuur

Toerisme

Monumenten en archeologie

Slot Schaesberg

Stadspromotie

Even voorstellen: Sven Meijer. In 1983 geboren en getogen in Schaesberg, Landgraaf. Sinds 1999 ben ik met veel plezier werkzaam als ……. bij Heuschen & Schrouff waar ik tevens de rol van voorzitter van de personeelsvereniging mag vervullen. Naar ik hoop tot ieders tevredenheid!

 

In 2013 heb ik door bepaalde ontwikkelingen in onze wijk kennis gemaakt met diverse raadsleden van GBBL. Na deze bijzonder positieve ervaring was mijn interesse in de lokale politiek en in het bijzonder GBBL gewekt. Dit resulteerde er in dat ik in 2014 mij op plaats 11 op de lijst van GBBL verkiesbaar heb gesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen in datzelfde jaar. Vanaf dat moment mocht ik als fractie assistent aan de slag en heb ik de GBBL raadsleden hulp en ondersteuning geboden in hun werkzaamheden binnen de gemeenteraad. Het waren roerige en daarmee drukke jaren mag ik wel stellen. Jaren waarin ik veel heb meegemaakt, maar zeker zoveel geleerd en ervaring opgedaan.

 

In 2018 heb ik mij wederom verkiesbaar gesteld. Dit keer op plek 5 van de lijst Schaesberg. Als fractie assistent wil ik mij wederom graag hard maken op het gebied van muziek, sport en cultuur. Maar ook openbare orde en veiligheid. Onderwerpen die iedere rechtgeaarde Landgravenaar, jong en oud zullen aanspreken.